مواد لازم برای رنگ صورتی:
1/4 پیمانه (62 گرم) چغندر پخته بدون آب (لبو)
1 قاشق چایخوری آب چغندر غلیظ
روش تهیه :
مواد را در مخلوطکن یا غذاساز با سرعت بالا مخلوط کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید. این رنگ را میتوانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
مواد لازم برای رنگ زرد:
1/4 پیمانه آب
1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
روش تهیه رنگ زرد :
در یک شیرجوش کوچک، آب و زردچوبه را به مدت 3 تا 5 دقیقه بجوشانید و اجازه دهید کاملاً سرد شود و بعد آن را صاف کنید. در ظرف در بسته، تا 2 هفته در یخچال قابل نگهداری است. فقط در ظرفی نگهدارید که در صورت رنگی شدن، مشکلی ایجاد نشود، چون رنگ زردچوبه، پاک نمیشود.
مواد لازم برای رنگ سبز :
1 پیمانه (30 گرم) اسفناج تازه یا یخزده
3 قاشق غذاخوری آب
روش تهیه:
اگر از اسفناج تازه استفاده میکنید، بعد از شستن در یک ماهیتابه کوچک، اسفناج را در آب به مدت 5 دقیقه با در بسته بپزید و بعد آب اضافیاش را بریزید و در مخلوطکن پوره کنید (اگر دیدید مواد سفت است، یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید) و صاف کنید و در یخچال قرار بدهید. اگر اسفناجتان فریزری است، اول اجازه بدهید کاملاً یخ آن باز شود و بعد مراحل بالا را انجام بدهید
مواد لازم برای رنگ آبی
کلم قرمز
بکینگ پودر
روش تهیه:
ﮐﻠﻢ ﺑﻨﻔﺶ ﺭﺍ ﺧﻮﺭﺩ ﮐﻨﯿﺪ ﻧﻤﮏ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﮐﻒ ﺩﺳﺖ ﺑﻤﺎﻟﯿﺪ ﺁﺑﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺧﺎﺭﺝ میشود، ﺑﻨﻔﺶ ﺧﻮﺵ ﺭﻧﮕﯿﺴﺖ و میتوان از آن برای تزیین پلو استفاده کرد و همچنین میتوان ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﺑﻠﯿﻤﻮ ﻗﺎﻃﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﻗﺮﻣﺰ میﺸﻮﺩ و ﺍﮔﺮ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺁﺑﯽ میﺸﻮﺩ
نکته پایانی :
برای هر بار مصرف، اول 1 قاشق چایخوری از رنگ مورد نظرتان را به مواد اضافه و درصورتیکه رنگ مورد نظرتان به دست نیامد، رنگ بیشتری اضافه کنید
پاسخگویی سوالات جهت خرید رنگ غذا از طریق شماره تلگرام 09226652536 و یا آیدی Elekterokala1@ انجام میگیرد
لینک خرید رنگ غذا در سایت گیاهان دارویی الکترو کالا
http://elekterokala.com/Product/%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D8%BA%D8%B0%D8%A7-%D9%BE%D9%88%D8%AF%D8%B1%DB%8C